Å nei, det snør. Søringkuka!

2 august , 2007 at 18:56

I samtlige av dagens store aviser er det «ekstremvær» raportasjer fra sørlandet, folk snør inne, står fast i trafikken å huttemeg tu, nå er det fare på ferde, eller er det egentlig det?

Er det heller ikke sånn at søringene nå har fådd litt snø og hele verden kollapser rundt dem? Jeg tror det, for jeg har nemlig sedd bildene, de skulle faensteike ha sedd Tromsø her forje uke nør det snødde og blåste litt, mye værre spør du meg og stoppa Tromsø by opp av den grunnen?

Svaret er hardt og kontant NEI, hvorfor lurer du kanskje på om du er fra sørnorge, vel svaret er ganske enkelt, vi her nordpå er nemlig vant til vann i fast form, og vi bruker det vi har fådd utdelt i skallen, vi oppfører oss ikke som små jævla drittunger som ikke får lørdagsgodter bare fordi det er litt snø, jeg er hellig overbevis om at komunene sørpå også har tilgang på brøytemanskaper, og at de ihvertfall har avsatt en daim og ei kasse bananer i brøytebudsjett, alt annet ville jo være.. IDIOTISK?

Men neida, som sagt, det er litt snø sørpå nå og biler snør inne på de mest traffikerte områdene, folk er snødd inne* og alt er egentlig bare skikkelig ille, for å vise dere hvor ille dette snøværet tydeligvis er kan jeg linke dere til en shitload av nyhetsartikler som nesten spår dommedag pga dette fjaset med snø, som «søring-kukan» tydlivis aldri har opplevd før..

Dagbladet – 12 timer uten mat. – Bilene demmes har nå vel for varme anlegg som alle andre biler, ja huff å huff, de må være litt sultne og tørste, prøv dere i ei fastkjørt kollonekjøring over sennalandet, søringkuka!

E 18 Bildebevis, det er jo faensteike bra sikt, hva hyler dere over?

Dagbladet – bildeartikkel om «dommedagsværet». – Her nordpå kaller vi det der en helt normal vinterdag, søringkuka!

Nettavisen – Sto fast i 16 timer.  – Æ sitere «- Som å være på vidda» + «Det var bare snø overalt og umulig å være ute. Det var som å være midt på vidda.» – Hmm, høres mistenkeli ut som en plass æ har tilbringt store dela av live mitt.. åja, Nordnorge, søringkuka!

Nettavisen – Totalt kjøreforbud på sørlandet Filmklipp*. – Herregud, sjekk filmklippe, æ flire mæ skakk ihjel, d e jo faen såvidt snedriv i lufta.. Søringkuka!

Nettavisen – Fikk mat for snømåkking – Se der ja, endeli nån som lar fettklompen i haue jøre tenkinga for dem, ka faen ska man sitte på ræva å håpe sne’en bare forsvinn av sæ sjøl? Søringkuka!

TV2 – Frykter snøkaos i dagesvis – VG – Begynner å bli kritisk for bilisteneVg Kjøreforbud mellom Grimstad og Kristiansand – Har du nån gang sotte nesten ett døgn i kollonekjøring mellom Alta å Hammerfest? nei, tenkte mæ d, Søringkuk!

VG – Tok 3 kvarter å grave seg ut – Å fy å fy, 3 kvarter, d va da skikkeli ille, Søringkuk!

Finnmark Dagblad – Bildeartikkel nordfra – Se der ja, bilder fra hammerfest, jævelske mengder med snø her å men det ser da virkelig ut som livet går vidre?

Man kan lure på hvor søringene har gjort av spadene sine, har de laget dop av dem?

* Jeg husker jeg var 12 år gammel å våkna opp, skulle på skolen og var snødd inne, hva gjorde jeg? jo jeg hoppa i ei varm jakke og bukse, på med votter og lue å hoppa ut fra stuevinduet (i 2 etasje), fikk kravla meg fram til døra og måkka den opp, her må faen bortimot rødekors komme å måkke ut søringpysene, JEG LER AV DERE!

Så til slutt, en knippe gullsitater og bilder og mine egne kommentarer til dem:

  •  Det er kaos overalt her. De siste 150 meterne måtte vi gå – med snø til livet. Døra på vertshuset var føyket igjen. – Måtte GÅ, med snø til livet, prøv det 5 måneder i året 9 år på grunnskolen du, søringkuk!
  • – De andre toktene til Kaptein Sabeltann blir småplukk i forhold. Dette er det verste han har stelt i stand, ler han. – Kaptein sabeltann ja, mmh, søringkuk!
  • Snøen vil fortsette å dale ned på Sørlandet helt til mandag. De neste dagene kan det komme omkring en meter snø på Sørlandet. – Ehh jaha, det skal altså sne i under ei uka? å nei å nei, her sner d 5 måna i året, minimum! 1 meter e faen ikke mere enn æ fjerne fra postkassa når æ ska hente sendinga fra playboy!
  • Den kraftigste vinden har vært nå i morgentimene torsdag, men det vil fremdeles blåse stiv kuling. Utover fredag vil vinden roe seg. – Stiv kuling? fy å fy, hold bambushyttan dokkers ihop under så stygt vær? Søringkuka!
  • Politiet: – Aldri opplevde liknende – Sånn går d faen når man ansett søringa! Søringkuka!
  • For å si det kort, det hersker totalt kaos, sier Steinsland til VG Nett, like etter klokken 06.00 torsdag morgen. – D trur æ på, søringkuka!
  • Nesten tre kvarter tok det å grave seg ut. Heldigvis var ikke snøen så altfor tung. – Nysnø har den egenskapen, prøv den kompakte skjiten vi må herje me fra februar å utover..

Jeg konkluderer med at søringer er forbanna tomsinger uten evne til å tenke for seg selv og at de derfor fortjener å lide av «survival of the fittest»

Søringkuka!