Adventskalender 2013

25 september , 2013 at 18:53

Det nærmer seg jul. Hvert fall så begynner butikker å få inn både julebrus, julemarsipan og juledekorasjon de nærmeste dagene og ukene. I anledning førjulstida så er det ingenting som er en mer gledelig nyhet enn at Rabbababb i år igjen serverer adventskalender av litt annerledes karakter. Nok en gang tar vi bilder, sikkert med minimalt med klær på. I fjor havnet vi veldig avkledd i mange medier i Norge, og noen få utenfor landets grenser. Vi tipper at det kanskje blir litt roligere i år, men med alle de vakre (i hovedsak kvinnelige) bidragene vi regner med å få inn så kan det bli litt blest igjen.

Vi starter tidlig i år med å både reklamere for kalenderen og oppfordre folk til å sende inn bidrag. Vi er veldig avhengige av våre medlemmer og lesere for å lage kalenderen. Har du en bildeidé og/eller et bilde så tar vi mer enn gjerne imot det allerede nå i september. Jo tidligere vi får inn bilder, jo bedre.

Vi har svært få krav til bildene. Du bestemmer mye selv, men;

* Det må være litt julerelatert. Du kan gjøre alt fra å kle deg som Jomfru Maria, til å kle deg kun med nisselue.

* Kjønnsorganer er uaktuelt. Sender du inn det så blir det ikke publisert, men kanskje brukt til privat bruk.

Og vi kan ikke få sagt det nok, det er ingen konkurranse om å ha det beste/mest nakne bilde. Vi har hatt noen som har sagt «Vi kan ikke overgå de bildene i fjor så vi orker ikke sende inn noe.» Det er ikke snakk om å overgå noen, det er kun for morroskyld vi gjør dette.

Ønsker du å bidra, eller har noen spørsmål så kan du kontakte følgende banditter:

FredrikFacebook eller mail: fredrik@rabbababb.no

StåleFacebook eller mail: stale@rabbababb.no

RoyFacebook eller mail: roysigurd@rabbababb.no