Adventskalender 2014 – luke 3

3 desember , 2014 at 00:49

luke3Hvem har ikke våknet på en sliten sovesofa under åpen himmel på ett eller annet ness midt i Finnmark med en sko på høyre fot og ingenting, ikke engang sokk på venstre? Ikke? vel, da har du ikke gjort hva vi i Rabbababb kaller å «leve». Men en mann vi vet at har levd livet er selveste nissen, dette vet vi først og fremst siden Nissen er fra Hammerfest, ikke veldig langt fra Rypefjord, så noe «awesomeness» må altså ha smittet over på han også.

Men Nissen har en tendens til å dra det hele litt vel langt til tider, og da er det ikke alltid like lett å gå i gang med det nitidige arbeidet det er å skille ut hvem som har vært snill eller slem det siste kalenderåret. Det er nok derfor såpass mange av oss i Rabbababb bare får myke pakker av Nissen hvert år, fyllasjuka tar han rett og slett og det ender med at han bare kaster en hel haug med snille barn i den slemme kurven.

Det er litt dette fenomenet dagens luke prøver å tolke på sin egen spesielle måte, la dette være en advarsel folkens, dont do drugs!

Men først, 5 kjappe!

1. Hva ville du sagt til nissen om du tok han på fersken i pipa di? HEY! D koste hundre krona å gå inn frontdøra, 200 for pipa!
2. Har du noen morsomme juletradisjoner? Å organisere kalender for hele internett på Rabbababb.no! <3
3. Hvem kom først, nissen eller Rudolf? Om Nissen er som meg, og det tror jeg han er så ble stakkars Rudolf fort gjort til Reinskav, steik, tørkakjøtt og røykakjøtt! Nissen kom først 😉
4. Hvem håper du å se i Rabbababbs adventskalender i år? Noen nye fjes, jeg har virkelig trua! 🙂
5. Om du kunne forandre en ting med jula, hva da? Flåklypa på julaften, ikke første juledag!