Adventskalender 2014 – luke 4

4 desember , 2014 at 00:00

luke4Før i tiden, da snekkret man gavene selv om man var skikkelig mannfolk, det er i allefall det en gammel og kjær julefortelling skal ha oss til å tro.. Nå om dagen kjøpes alt på statoil klokken 14:30 på selveste julaften, rett og slett fordi man ikke vet bedre, og fordi 22 og 23 desember på merkelig vis viser seg å falle på en fredag og en lørdag, så godt som vært eneste år, merkelig med det.

Uansett, å holde håndtverkertradisjonene i hevd er ikke feil, mann eller kvinne, du skårer bra med poeng hos meg om du kan bruke en hammer og ei sag, og det er noe dagens lukemodell absolutt kan, i allefall om man skal tro bildet hennes, og det gjør vi selvsagt!

Vi stilte dagens lukepike 5 kjappe spørsmål og fikk som vanlig 5 kjappe svar:

1. Hva ville du sagt til nissen om du tok han på fersken i pipa di? Næmmen hei?? Hvordan klarte du det der? Pipa har vært ødelagt i flere år, du må være en skikkelig handyman 😉
2. Har du noen morsomme juletradisjoner? Morsomme? Jeg har ganske dårlig humor, så jeg syns mye av det jeg gjør i jula er ganske så morsomt, spesielt det som skjer etter den første julebordtequilaen!
3. Hvem kom først, nissen eller Rudolf? Man skulle tro det var Nissen, men jeg heier på Rudolf, han er den som er best trent og har nok bra utholdenhet.
4. Hvem håper du å se i Rabbababbs adventskalender i år? Noen kjekke mannfolk ønsker jeg, eller er det bare en myte at de finnes?
5. Om du kunne forandre en ting med jula, hva da? En ting?! Jeg klarer aldri å velge kun en ting, må vel si at jeg syntes nissen skal komme flere ganger i året 😉