Alene-hjemme-fest-gone-wrong

7 mai , 2015 at 19:35

I dagens samfunn med Facebook, Twitter, Instagram, og det som verre er så har alle tullinger mulighet til å få ytret sin mening. Og det er både mange meninger og tullinger der ute. Alt skal dokumenteres, skrytes av, og klages på. Hvis du gjør noe galt så kan du ta deg en muggen bolle på at det havner på nett. Men det har ikke alltid vært slik.

Før i tiden kunne man ha en alene-hjemme-fest uten at noen andre enn naboene, og etter hvert foreldrene fikk vite om det. Din fest fikk ikke førstesida i fylkets største avis. Feststemt ungdom er neppe spesielt mye verre nå enn før. Bare spør Tom Idar, som en søndag våknet til at badekaret var revet løs og satt opp langs en vegg.

Man løp ikke til media og klaget over uskikkelige ungdommer som har vært på fest. Man ryddet opp så godt man kunne, og når mor i huset oppdaget det man ikke hadde klart å fikse så fikk man seg en skikkelig overhøvling og/eller husarrest.

Nå derimot skal alle som kan bli involvert bli det, og det er akkurat det som er skjedd i Kirkenes.

(Vi synes dog FD misbruker ordet sjokk som er et syndrom karakterisert av svikt i kroppens sirkulasjonssystem, og påfølgende nedsatt blodtilførsel til kroppsvevene. I siste instans fører ubehandlet sjokk til organsvikt og død. Virkelig? Fikk hun SJOKK av å se huset rasert etter en alene-hjemme-fest? Håper det går bra med henne, og at hun overlever.)

Noen hadde fest mens foreldrene var på hytta, og det gikk LITT livlig for seg. Spy, Zalo i taket, pastaskruer i badekaret (Det stod på plassen sin, slutt å klag – var Tom Idars kommentar), og møbler var ødelagt.

Ta bilder av alt, legg på nett, syt og klag, og så kan man begynne å rydde opp.

Å ødelegge hjemme hos folk er ufint, det er det ingen diskusjon om. Og før gjorde man opp for seg, enten ved å betale/erstatte det man ødela, eller som Vegard (ødela en stol i drittsinnet. Red.anm.) da han spiste raspeballer utgått på dato som straff.

Og Rabbababb har tatt i bruk CSI-etterforskningsprogrammet MS Paint, og gravd etter bevis for hvem som må stilles til veggs for raseringa av dette hjemmet.

Rabbababb kan ikke annet enn å beklage.