Årets første skidag

3 april , 2013 at 01:02

Når Rabbababb arrangerer skidag så er det strengt tatt mest for å ha en grunn til å trylle igang en bankett. Det er sagt at det er litt for dumt å feire at det er lørdag HVER uka, så da legger man av og til inn en happing slik at man kan ha bankett. Selv om bankett alltid er hovedmålet med alt Rabbababb foretar seg så betyr det ikke at man ikke kan ha det gøy på skidag, og det hadde de virkelig denne påska.

Nytt av året var det at notorisk «selvskader» Fredrik gikk fra skidagen helt for egen maskin, uten noen nye skader på sin kropp som er bygget mest for sofasliting. Det betyr ikke at ikke noen slo seg. Ulf Birger, som i fjor ble kåret til «årets jente», gjorde en hederlig innsats for å knuse halebeinet. Om dette var for å slippe samme pris i år skal være usagt, men Ulf gjorde absolutt en hederlig innsats som bringer han et tremilssteg unna den normalt så prestisjefylte tittelen.

Ellers ble påskeaftens beste prestasjon utdelt til Kim Stian som på mesterlig vis klarte å fullføre bakken (og delvis hoppet) på jetski i konstant ubalanse. Det ble sagt at man må ha god balanse for å være så lenge i ubalanse. Det gav ikke mye mening, men imponerende var det.

Ikke vits å fortelle mer når man kan se selv hva som skjedde. (Beklager lite bilde, men pga av plassmangel så ble det filmet slik.)