Bli rik med Rabbababb

17 februar , 2014 at 15:34

Konkurransetilsynet, regjering og hele den bøtteballetten av gamle grinebiter som ennå ser gamle VHS-opptak av Da Capo sier at poker inneholder mye tilfeldigheter og for lite egenskaper til å tillates i Norge. Alle som spiller, eller har spilt poker vet at det er stikk motsatt av hva som er sant. Skjønt, de som opplevde Rabbababbs første julepoker kan nok finne på å støtte regjeringa absurde påstand. Da vinneren var så dritings at han ikke visste hvor han var, og måtte ha assistent til å holde kortene, samt legge ut chips.

Poker er ekstremt mye ferdigheter, kanskje derfor er det så ekstremt tøft å tape når motstanderen har flaks. Som Fredrik, da han tapte vel 6000 kr. (mye penger for den vanlige mannen i gata) online på et minutt da motstanderen traff en «one-outer» på river (siste kortet) til å få en høyere straight flush enn Fredrik hadde. Følelsen Fredrik fikk da, hadde han gledelig byttet ut med kronisk munn og klovsyke.

For å hindre at andre skal få den følelsen så har Norge inntil videre forbydd poker. Heldigvis er man her til lands åpen for mange andre måter å la folket kaste bort hardt tjente penger, og NAV-lønninger. Lotto, Viking Lotto, Extra, og faens oldemor. Og best av alt – Oddsen. Men er det noe mindre tilfeldigheter i fotball, ishockey osv? Er det noe lettere å vinne penger ved å tippe?

Kanskje ikke hvis du tipper, men takket være Rabbababbs tips så er det ikke tipping, men kalkulert risikoberegning på lavt nivå. (Den setninga gav ingen mening for oss heller. Red.anm.)

Alt du trenger er sykelig kunnskap om fotball, eller tilgang på en som innehar slikt. Kvinner kan fort finne på å tenke stille for seg selv «Gud for en særing, som har spilt det der fotballspillet (Championship Manager og Football Manager. Red.anm.) siden 1991 og som til og med følger med på sveitsisk 3. divisjon.»

Dette er personer som er gull verdt hvis du har tenkt å bli rik uten å jobbe for det. Dette er personer som kan fortelle deg at Hartlepools førstekeeper, Scott Flinders (Vi tror han er en fjern slektning av Ned Flanders. Red.anm.), har slitt med små sår under venstre fot da han har trent med grus i skoen de siste to ukene. Når man tar i betraktning at motstanderens stjernespiss, Rochdales Scott Hogan (slektning av Hulk? Red.anm.), er tilbake i trening etter en uheldig tur på strippeklubb i Glasgow så ligger det an til borteseier.

Eller informasjon om at halve Chelsea er ute med liksom-lyskestrekk. Noe som er forståelig da Chelseas fysioterapeut er ingen ringere enn Eva Caneiro.

Chelsea må stille med mange reserver og i cupen blir da vrien. Spesielt med tanke på at Middlesborough har spilt en treningskamp bak lukkede dører for å få matchet sitt gamle spisspar Mikkel Beck og Jan Åge Fjørtoft som gjør comeback. Klar Middlesbourogh-seier til god odds.

Hvem sitter på slik info? Din fotballidiot av en venn/kjæreste som kan være en personlig gullgruve for det.

Så hvis du vil bli rik ved å sitte i godstolen og spise konfekt mens du ser på Frustrerte Fruer, så er det aldri for sent å begynne å flørte med en fotballidiot. Kjenner du ingen? Kontakt Rabbababb, der er utvalget av slike skapninger over gjennomsnittet.

Det er dog ingen anledning for å levere inn klage til Rabbababb dersom din utkårede gambler vekk hus, hjem, bil, og fremtidige lønninger. Vi tar ikke ansvar dersom du får kreditorer, folk med balltre eller menn i hvite frakker på din dør.

Hvis du ikke vinner første gang, så må du huske å minst doble innsatsen neste gang. Til slutt vinner du.. (eller blir blakk. Red.anm.)