En drittkjærring på Farmen. Endelig én grunn til å følge med.

4 september , 2015 at 10:52

farmenRabbababb er ikke bortskjemte med promotering på riksdekkende TV. En rask gjennomgang av historen viser at Iselin var med i en episode av Dansefeber, og at Fay kom med på blooperdelen av Idol (hun var visstnok bakfull/full). Fredrik ble påmeldt til Dansefeber av sin “gode” venn Kim Stian, men kunne ikke møte opp på audition grunnet arbeidshelg. Legg til i bunken at Ståle vurderte å melde seg på Farmen men avbrøt søknadsskrivinga da han oppdaga at innspillinga skjedde mens Midnattsrocken gikk av stabelen så har du Rabbababs tv-tid. Et trist skue. Helt til nå.

I dag kom nyheten om hvem som er årets Farmendeltagere. Der, midt blant tullete søringer, satt en kjent budeie med et «smil» som i beste fall kan beskrives som innbitt eller en smule fraværende. Vår Altakorrespondent, og selverklært smultringelsker, Anja, har i år påtatt seg rollen som “Årets Farmenbabe”.

På alle intervju som ligger på TV2, VGTV, iFinnmark.no og liknende så er Anja munter og glad, og sier følgende:

“Jeg skal ikke være en drittkjærring på tv. Jeg har en tendens til å si hva jeg mener, så jeg skal lene meg tilbake og ikke vise personligheten min med en gang.”

Vi kan, uten å ha sett et eneste klipp fra serien, garantere at “lene-seg-tilbake-planen” ikke holdt lengre enn en sjokolademelks levetid i Anjas kjøleskap.

Overraskelsen, i den grad det er en overraskelse, er Anjas første intervju med produsentene. Et intervju som ikke er vist, eller gjengitt av noen nettsider. Et intervju Rabbababb har sett. Vi har ikke filmen, men skal sitere det som ble sagt.

anja2

TV2: Fortell litt om deg selv.

Anja: Jeg heter Anja, og jeg er meg selv 110%. Hele tiden.

TV2: Hvilke forventninger har du?

Anja: Jeg skal gå helt til topps. Og jeg kommer ikke til å ha sex på hotellet.

TV2: Hotellet? Deg selv 110%? Du vet at du har meldt deg på Farmen, og ikke Paradise Hotel?

Anja: Hva? Hva faan er Farmen?

TV2: Du skal være bonde på en gård, isolert fra teknologi og omverden, i ti uker eller til du har røket ut.

Anja: Bonde? Jeg har jo bare pakket en bikini og 24 brett med angrepiller.

TV2: Vi har klær til deltagerne. Du har signert kontrakt, så du må pent stille opp til innspilling.

Anja: Det er faan meg greit, men tro meg – dere har med en drittkjærring å gjøre!

Herre som vi gleder oss til å se Anja bytte ut sin daglige frokost av smultringer med knutekål. Første episode går 21. september på TV2.