En ny konge er på plass!

12 juni , 2017 at 08:06

Seljebækk har vært åsted for mangt et fyllaslag. I årevis våknet man på søndager til oppkast i kjøleskapet, toalettpapir limt fast til hele stuegulvet med Peach Canei, og halvvage minner om at politiet var innom både pga. festbråk og tulleringinger fra festdeltagere.

Leiligheten har huset storheter (og da mest i fysisk størrelse) som Fredrik, Tom Idar og Ståle. Her har det gått slag i slag som da en middels god taper i en ung Yttervik kasta en middels storkjefta Strømme i veggen/gulvlampa etter å ha tapt en FIFA-kamp. En purung Høybjør som en natt «malte» klesskapet til Tom Idar med tidligere godt tygd mat og Jack Daniels. Her har det vært piratfester (illustrert ved bilde under), hore og hallik-fester, den famøse to-manns-plingfesten som sendte Fredrik og Ståle i bakken før klokka 18.

Det var på Seljebækk man drakk Riga Balsam for første gang, og der Rabbababbs berømte fisher ble til. Det var på Seljebækk det stod ett tonn Coca Cola i stua. Det var også på Seljebækk man hadde et oransje kjøleskap i stua, kalt øl-eskap. Den dag i dag så møter Fredrik folk som sier de har vært på fest på Seljebækk, personer som Fredrik ikke kan huske å ha sett i hele sitt liv. Så får man selv vurdere om det er grunnet at det var mange innom, eller om hukommelsen til en aldrende Fredrik begynner å skrante. Men på Seljebækk var døra alltid åpen. Alle var velkomne. Om det var fest, pokerspilling, fotball på tv, eller man bare ville sove fordi man ikke orka å gå hjem fra et nachspiel i nærheten.


Øleskapet i all sin prakt.


Det var ikke uvanlig at Seljebækk så slik ut i gamle dager.


Ståle viser stolt frem et tonn(!) Cola.

Å da kalle seg kongen av Seljebækk krever hårete baller, eller total mangel på selvinnsikt. Men Fredrik påtok seg den tittelen. Mye siden han er den som har lengst fartstid der, fra 2002 og frem til 2016. Men i fjor var det slutt. Fredrik flytta, og la Seljebækk ut for salg etter 14 (u?)forglemmelige år. Kongen av Seljebækk abdiserte, og med leiligheta «up for graps» så var det lite sannsynlig at den ble værende i Rabbababbfamilien.

Enter – Ståle og Karoline.


Den gamle og nye kongen av Seljebækk, bildet er fra da gutta hadde mer hår på hodet enn ryggen. How times change!

Det kostet noen trillebårlass med dollars å beholde leiligheten hos Rabbababb, men det var det verdt. Og nå i helga som var kom eliten tilbake. Til innflytningsfest og kroning av den nye kongen. På legendariske Seljebækk.

I tradisjon tro ble det servert fersk hjemlaget fisher av ypperste kvalitet, og shottene gikk unna som viagra på Playboy Mansion. Enkelte forsynte seg med en dobbelhand-kombo, som kun kan utføres av garvede Rabbababbere.

Kroninga av den nye kongen, og starten på feiringa av kongeparet gikk meget bra, mens avslutninga av kvelden/natta er blank – da vår skribent på ikke så mystisk vis forsvant. Det ryktes dog at kulturarven med å ha skriveark hengende på toalettveggen ble gjenopptatt og at en presentasjon av hva som ble skrevet på de kommer en gang i løpet av 2017. Eller 2018.


Ståle får sin velfortjente krone!

Uansett, gratulerer til den nye kongen og dronninga av Seljebækk!