En utfordring er herved akseptert!

24 mars , 2011 at 23:57

Bildet er klikkbart.

Bildet er klikkbart.

Her på bruket har vi oppigjennom årene hatt mange forskjellige utfordringer og veddemål, f.eks var det ett veddemål mellom Tom Idar «tippy toe» Nilsen og Fredrik «bare en til» Sandstrand som førte til til Fredrik ble totalbarbert fra halsen og ned etter å ha spist en liten bitte smågodt mens han var på jobb på Bunnpris.

Denne gangen er det Tom Egil «Tommen» Lundli som har utfordret your’s truly..

Det hele begynte med at jeg kommenterte på facebook at jeg begynner å bli lovlig langhårete, noe Tommen kjapt kommenterte på at om jeg lar være å klippe meg fram til Midnattsrocken 2011 så skal han spandere biletten.

Til info har jeg ikke klippet håret siden 23 desember 2010.

Utfordringen er herved akseptert, jeg skal bli en langhåra popfaen, men jeg skal gratis inn på rocken for 3 året på rad!