Fægstokk over for i år..

5 august , 2007 at 23:58

Fægstokk

Rabbababb debuterte på historiens andre Fægstokkfestival, og 290 stk (ikke bare Rabbababbere) drakk og sang som om verdens ende var nær. Pink Bull coveret Pink Floyd, med Bono som vokalist, mens folk snublet om kapp på yttersida av teltet. Sola strålte, mygga holdt seg på god avstand, og stemninga steg i samme hastinghet som en fjortisgutt med tilgang til sluttyteens.com (Vi vet du kommer til å sjekke den url’en!)

Hege, Fredrik, og Roy var noen av de første som ankom slagmarka.
Hege hadde lovet å drikke den lever og mage klarte å ta unna.
Man så ikke så altfor mye til drikkingen, men man så til de grader
ettervirkningene av alkoholen.
Det showet hun gav, måtte vært sensurert på sluttyteens.

faegstaak019.jpg

Et deffekt tastatur ble starten på en OL-gren ingen har opplevd før. Tastaturkasting. Først ut var Roy, som med tidenes dårligste kast landet på 4.5 meter, slått av absolutt alle jentene som deltok. Hege, og Lena fikk frem kast på 9 meter begge to, mens den største kjærringa av de alle, Fredrik, havnet på 19 meter. Førsteplassen ble delt av en tjuvsvenske (Mads) og Jens Petter Eriksen. Begge to på 29 meter. Mest underholdning var det dog når Jon Arvid og Roy havnet i basketak om hvem som skulle få ta tastaturet opp fra bakken. Det endte med at Jon Arvid skallet til Roy. Uten tvil en livsfarlig sport.

faegstaak104.jpgJon Arvids drøm om å bli stuntmann fikk seg en alvorlig knekk da han skulle demonstrere en livsfarlig fallteknikk, som visstnok bare blir brukt av skitfulle folk med solide vansker med å stable beina rett etter hverandre. Dette fikk fatale følger. Da var det godt at det krydde av frivillige sykepleiere, som fikk lappet sammen en heller forslått stuntmann. Etter å ha rullet rundt på bakken, i en sovepose, og i et telt, så kom Jon Arvid seg på beina utpå natta, og avsluttet i god stil.

faegstaak099.jpgIkke en festival uten Stiga-rattkjelke. Heller ikke Fægstokk. Under midnattsrocken fikk Bøbben snørekjøre etter scooter med den kjelken. I Fægfjord var det Marianne som var den heldige til å få snørekjøre, med Fredrik som fungerende scooter. Mariannes partner inn crime, Stine, prøvde seg også men hun falt av får hun hadde fått seg ut av startgropa. Rykter vil ha det til at hun var full.

Utover natta ble noen Altaværinger (sjokk!) vel tøffe i trynet. De tølte tydeligvis ikke synet av å se noen ha det morro og hygge seg, da dette er svært vanskelig å få til i Alta, og de ikke visste hvordan de skulle gjøre det. Det endte med at de knuste alt av vindu på Rabbababbvogna, og den ene takluka. Nok en gang ble det bevist at ingenting bra kan komme ut av Alta, annet enn en fjoring som kjører gjennom der. Som Ståle så klokt ville sagt det: ALTAKUKA!

Men vi klager ikke, Rabbababb kom seg velberget gjennom årets tredje festival, til tross for at Stein Erik sovna med magekrampe før han var kommet skikkelig igang, Camilla sendt gjem med influensa, og en Ståle som ankom sent men godt. Bilder fra herligheten kan sees her.