Fantasy Premier League 2014/15

1 juni , 2015 at 18:46

fantasyFor mange var det en befrielse da Premier League ble avsluttet for litt over en uke siden. Både oppgitte kjærester, og supportere av klubber som Tottenham og Liverpool hadde ingenting imot at det ble sommerferie, og fotballfri. Ingen roping til tv’en og knusing av bordplater i drittsinne. Ikke før i midten av august hvert fall.

Og med sesongslutt så kom også avgjørelsen i den viktigste fotballkonkurransen siden Boingklubben hadde en Sheffield Uniteddrakt signert av Jostein Flo og Roger Nilsen i premie på en quiz. Rabbababbs Fantasy Premier League. Denne sesongen som sist sesong, så var det to ligaer. Den for de pengesterke kapitalistene hvor inngangssummen var svimlende 200 kroner, og den for de som ikke har troa på egne ferdigheter.

Vi omtaler jo selvsagt pengeligaen, The Big League. Der gutta er så barske at de driter arsenikk. Forrige sesong så var det David som lekende lett vant foran Kim Stian. Denne sesongen viste David at han ikke hadde flaks da han vant, for han var med i toppen gjennom hele sesongen. En annen som også var i toppen var emigrant Tim. Han gjorde som Chelsea, bare uten å være arrogant og ufin – ledet fra mer eller mindre start til slutt og vant veldig fortjent.

Hans taktikk, velge færrest mulig Liverpoolspillere.

Før siste serierunde var førsteplassen avgjort, mens det lå an til et bikkjeslagsmål mellom Fredrik og David om hvem som skulle få andreplass. Fredrik var 7 poeng foran, og skulle bare cruise inn til sølv, men få dager før siste runde postet David dette bildet.

En morsom observasjon? Ja, tenker nok de fleste, men David er en slu liten jævel. Fredrik hadde ikke fått med seg at Hazard var usikker til siste serierunde, men David gjorde han oppmerksom på det. Fredrik gjorde et sjakktrekk (trodde han) og bytta ut Hazard med Willian. Hazard spilte siste kamp, og fikk 5 poeng mer enn Willian. David passerte Fredrik i siste runde. Med hvor mange poeng? 5, selvsagt.

Gratulerer til Tim! (og litt David og Fredrik.. men kun litt.)

Sluttabell: