Filmer jeg gleder meg til!

14 oktober , 2009 at 14:22

Jeg ser mye film, de fleste av oss gjør vel egentlig det.
Om det er på TV, kino, dvd/bluray eller på pc-en er ikke så nøye, poenget er at de fleste av oss ser mye på film..

Mens mange henger igjen i fortiden og ser mye gamle klassikere om igjen er nok jeg i motsatt ende av skalaen, jeg liker å holde meg oppdatert på det som er nytt og det som kommer i framtiden, idag ble jeg oppmerksom på noen nye filmer jeg virkelig ser fram til å få sett..

Først ut er filmen «Avatar».
Filmen handler om en litt ufrivillig helt som jobber for å redde en hel sivilisasjon i en verden de færreste av oss hadde kunnet klart å finne på selv.
Utifra hva jeg kan se i traileren kan vi forvente oss slående grafiske bilder av en virkelig fantastisk verden med like fantastiske vesner og raser..
Jeg gleder meg stort!

(den kommer foresten i desember)

En annen film jeg virkelig ser fram til er «The Wolfman».
Filmen handler som man kanskje kan gjette seg til om Varulver, eller rettere sagt ett par Varulver, og handlingen er satt til England i gamle dager og med skuespillere som Anthony Hopkins, benicio Del Toro, Emiliy Blunt og Hugo Weaving på tapeten er det ikke mye tvil om at denne filmen kommer til å herje!

Alice in wonderland med Johnny depp, jeg digger fyren og spesielt de eksentriske rollene hans er helt konge, filmen kommer i 2010 og kommer garantert til å vinne priser!

The book of Eli, kommer i januar 2010, med Denzel Washington og Gary Oldman kan dette bare bli bra!

Har du noen filmer du gleder deg til å se?