Mere tull fra søringer som ser vann i fast form for første gang..

2 august , 2007 at 19:01

Jada, når det snør legger det seg snø på tak, gjerne på høye tak slik at det derfor kan være farlig å gå under disse takene, man vet jo aldri om det skulle falle noe snø ned i hodet på deg, er denne snøen hard og kanskje har elementer av is i seg kan dette være skikkelig skumle saker..

Vel, nå viser det seg at snøen som har falt sørpå tydligvis er farlig og skummel, derfor lager man en nyhet om det i en av landets største aviser, naturligvis..

Dagbladet – Snø er skummelt

Nå er det vist så ille på sørlandet at hustak og lignende kollapser pga vekten av snøen, skumle saker altså, vel her i nordnorge(naturligvis) har vi vært borti fenomenet før(Jævla søringkuka!) og vi vet at om man fjerner snøen i god tid før vekten blir for stor så kolapser ikke takene(quite enkelt), vel dette er ikke saken sørpå, så her kjære sørlendinger har dere svaret(søringkuka!).

La meg presentere trusselen:

Kristiansand Skumle saker med snø på taket og sånn..

Her kjære sørlendinger(søringkuka!) har dere løsningen på problemet:

Spade

Nå, jeg vet dette for dere(Søringkuka!) kan virke som ett vanskelig instrument å beherske men jeg lover dere, etter bare 5-10 minutt med øving burde dere være kapable til å fjerne snøen på taket til både bestemor, naboen og det lokale kjøpesentret.

Belønning kan sendes med brevdue nordover, litt vest og rett opp.