Merkelig annonse i FD

15 juni , 2013 at 01:39

Det er ikke unormalt at man kan finne noen som selger kråkeboller, eller sin gamle fyrstikksamling på kjøp og salg-sidene i Finnmark Dagblad. Man kan til og med finne telefonnummeret til en spåkone som kun tar et lite statsbudsjett per minutt for å spå. I lørdagensutgaven av avisa kunne man derimot lese en personlig annonse litt utenom det som er vanlig.


De fleste begynte nok å le litt for seg selv, men for Rabbababb er dette blodig alvor. Ja, det er en sær kontaktannonse å skrive, og tankene går automatisk til voldtekt, motorsagmassakre, og verre ting man har hørt om og/eller sett på film. Er dette bare en kødd? Er det en som søker kjærligheten langs Finnmarks litt øde veier? Er det en psykopat? Er det en som bare er litt ensom og trenger noen å prate med? (Prøv psykolog) Eller er det rett og slett bare en dandy gutt ved navn Johan?

Rabbababb gjorde grundig research, og selvsagt viste det seg å være vår alles Johan. Rabbababb slo av en liten prat med Johan om denne rare kontaktannonsen.

Rabbababb: Du har jo lenge vært så dandy at Jan Thomas ikke har kunnet slippe deg av synet. Hvorfor lar han deg dra til Finnmark alene?
Johan: Det er litt vondt å prate om, men han har sagt at han trenger tid for seg selv.

Rabbababb: Ufattelig.. ehh.. trist(?!).. Men du etterspør altså kvinnelig selskap. Er du litt forvirret om hvilken side av veien du burde kjøre på?
Johan: Jeg blir jo ikke yngre, sånn i motsetning til enkelte andre i Rabbababb, så det er kanskje greit å prøve litt nye ting mens man ennå kan pisse for egen maskin.

Rabbababb: Det er ikke ofte vi sier dette, men vi er litt stolte av deg nå. Men hvorfor kaller du deg «En voksen mann»? Du har jo ikke fått hår på ryggen ennå.
Johan: Å være dandy gav meg ikke mange damer, men så leste jeg i et Lek fra 1995 at Linda Johansen sa at hun likte eldre menn. Hva er da mer naturlig enn å utgi seg for å være en eldre mann?

Rabbababb: Classy move, men apropo bilferie. Vi har observert deg kjørende rundt, og det ser ikke ut som en bil.
Johan: Helt riktig. Det er en traktor, type cab!

Rabbababb: Frekt. Har du fått noen henvendelser?
Johan: Kun fra dere til nå.

Så hvis du er en jente som liker vind i håret, en dandy traktorsjofør som later som han er voksen, og lange samtaler om diamantsmykker og strykepressen på hotpants så er det bare å ta kontakt! Du kommer mest sannsynlig til å angre.