Oppdaterte konkuranseregler – for siste gang!

1 desember , 2013 at 22:28

Siden ingen bryr seg om Rabbababb utenom desember så var vi ikke klar over en del ting angående delinger av linker. Derfor en liten «guide» til å dele rett slik at dere er med i trekiningen av premier. Dette er også en liten rettelse på hvordan konkuranseformatet vårt må bli drevet. Dette er siste forandring (vi lærer mens vi gjør!), lover!

Vår første tanke var at å dele linkene fra vår facebookside ville være tilstrekkelig, men siden over halvparten nå til dags surfer facebook på telefon, og android/ios ikke registrerer hvem som har delt på vår side når det kommer fra appen blir det vanskelig for oss å holde følge med på netopp hvem som har delt, og det er jo ikke rettferdig.

Så derfor har vi valgt å gjøre det slikt at alle som deler og kommenterer at de har delt er med i trekningen av premier underveis i kalenderen og sist men ikke minst, ett rykende ferskt nettbrett!

Så altså, del og kommenter at dere har delt, slik som dette f.eks:

deling

Også er det ganske viktig at dere stiller litt på personverninnstillingene når dere deler linken vår, det er viktig at det deles fra vår facebookside, og at det deles offentlig, slik at vi får holdt tellingen på hvem som deler, og derfor er med i konkuransen! 🙂

Slik som dette:

show1

Også må vi få spesifisere at det er LUKENE som skal deles, ikke alt annet vissvass vi skriver 😉

Såh, vi håper dette ble siste redigering av konkuransereglene våre!
Ellers, god adventstid!