PåskeKRIM – Bloopers and Outtakes

1 april , 2013 at 11:59

Rabbababb beklager ikke til de som er skuffet fordi de trodde at vi hadde laget pornofilm/serie. Vi tviler på at noen trodde på det da, sånn utenom Altaposten som fremdeles tror Rabbababb er et naken-nettside. Dette var Rabbababbs første forsøk på å lage noe slikt, og forbedringspotensialet er enormt, men guttene og jentene har lært av dette. Hvorvidt den lærdommen tas med videre, og bidrar til at neste prosjekt er bedre er dog usikkert.

Men Rabbababb har hatt det ekstremt morsomt med innspillinga, og Fredrik har virkelig hatt det gøy med redigeringa. Ledelsen ønsker å takke alle som har vært med å bidra, alle som har kjørt hit og dit, stilt opp og spilt inn scener på nytt og på nytt, alle som rydda på hytteturen, The Ekelands som var så snille og lånte bort hytta til Rabbababb, alle som var med å planlegge, alle som har brukt penger på dette, og ikke minst alle som har orket å følge denne krimen.

Så over til det som kanskje er det mest underholdende med alt som ble filmet – vi gir dere tabber og bortklipte scener. Vel overstått påske, folkens!