Quizzz

2 september , 2013 at 08:32

Hva er vel bedre enn å starte den nye uka med en quiz? Vel, bortsett fra de tre store B’ene (Biff, bacon og blowjob), fremdeles ganske mange ting. Men vi gir dere en quiz, med muligheten til å vinne svært få, og ganske så verdiløse premier. For folk som ikke har vokst opp med å ha plakater av Great Garlic Grils på soveromsveggen eller på utedassen så var bildet som Rabbababb fikk tilsendt (anonymt såklart) nylig litt forstyrrende. En ung herremann avbildet i sitt siste fashionkjøp.

Rabbababb er ikke helt inne i hva som er hot og not i moteverdenen, og kanskje er det «in» for gutter å gå i rosa høyhælte sko. Det er dog ikke noe som er ansett som godkjent kleskode blant huleboerne i Rabbababb, som mener at grillmat ikke kan kalles grillmat før det smaker kun tennvæske av maten.

Vanskelighetsgraden på quizzzen er midt på treet, selv om spørsmålet er såre enkelt;
HVEM ER GUTTEN/MANNEN MED ROSA HØYHÆLTE SKO?

Kandidat 1 – Stein Erik

Gutten som i sommer ble avbildet sammen med sin vakre, og relativt mye bedre halvdel på ferie, iført en rosa skjorte som hadde laaaangt større utringning enn kjærestens. Er også kjent for å bruke sjerf kun for syns skyld.

Kandidat 2 – Johan

Han trenger vel neppe noen stor introduksjon. Har gjort seg kjent på nett (hovedsaklig for Rabbababbs lesere) som Mr. Dandy. Har lenge hatt en varmt og seksuelt forhold med kjendishomo Jan Bertin (Jan Thomas for uvitende), og har nok plukket opp mange av sine motetips fra den kanten.

Kandidat 3 – Gunnar

Outsideren i quizzzen. En man ikke skulle tro kunne finne på å ha rosa sko, men han har blant annet en rosa mobillader fordi den visstnok var så søt. Er det utenkelig at han kan synes rosa sko er søtt? (På jenter? Nei. På seg selv? Forhåpentligvis ja! Red.anm.)

Kandidat 4 – Fredrik

En av favorittene til å få flest stemmer i denne quizzen. Har en veldig rød bukse i klesskapet sitt (og ikke så langt bak heller). Har rosa solbriller, de er stjålet nå da, og lirer ofte av set setningen «Pink is punk». Har dessuten Hammerfests mest fargerike joggesko. Kan han ha rosa høyhæler? Tja.

Kandidat 5 – Tommen

Gutten som i flere år har prøvd å gjøre skinnbukse til et akseptert plagg å bruke blant Rabbababbs gutter, uten å lykkes helt. Har også en matchende skinnvest. Ikke utenkelig at han har flere «spennende» ting bortgjemt.

En vinner vil kanskje bli trekt ut, og han/hun vil kanskje få tilsendt et verdiløs premie. Men begge deler er like tvilsomme som gutten med de høyhælte skoene.