Rabbababb sprer julestemning!

5 desember , 2013 at 22:03

pepperVi har de siste årene blitt mer og mer kjent for å være en adventskalender-side, eventuelt en nakenside skal man tro altaposten, og man skal ikke gå så mange årene tilbake i tid før man av «Sjeik» (Lokal suporterklubb for enda mere lokal fotballklubb) bare ble kalt for en «rølpeside»..

Men pr dags dato er vi altså «de dærre kalenderfolka», som folk flest tror ligger i dvale 11 måneder i året for så å stå opp, kle av seg, ta bilder og legge de ut i ett snedigt system fra 1 til 24. Vel, sånn er det nå en gang ikke, vi drar dessuten på GrøttaMidnattsrocken om sommeren og er ivrige tilskuere når Premier League sparkes igang i august.

Så derfor syns vi at det var på tide å utvide horisonten vår litt, og siden vi nå allerede er i desember, så er det jo bare en ting å gjøre.. Pepperkakebyen!
Og nei, vi snakker ikke om den Johan ødela i bergen for noen år siden.

Undertegnede, Michelle og Karoline fant fram sine fineste oppskrifter på pepperkakedeig (en helt tilfeldig en vi fant på nett) og lagde en slags hyllest til Sommerens Midnattsrock, hvor vi stilte på med egen DJ, vogn og en sinsyk stemning 4 dager til ende.

Så uten å prate mere tull nå, her har dere Rabbababbs bidrag i pepperkakebyen i Hammerfest 2013!

kakehus
Vakkert plassert i nærheten av politiet, passende nok? 😛

Og ingen campingvogn med rocken tema uten en hyllest til Lakselvs mørkeste mørkemann, mr grøtta himself!
grøttarocken