Sokker og konspirasjons-teorier

2 august , 2007 at 18:07

SokkerSokker ja, vi bruker alle sokker, ihvertfall de fleste av oss, dette vidunderlige klesplagget som holder fotene våre gode og varme er en av de mest tidsløse klesplaggene vi har, skjorta f.eks har vært på og av, det samme har genseren men sokkene de er der uansett hva som skjer.

Hvordan i all verden har det seg da sånn at det finnes en bande som har dedikert seg til å stjele sokkene til folk når de vasker dem?

Jeg mener, jeg har netopp vært ute å hengt opp samtlige av mine sokker(Fantastisk vær idag foresten) på tørkestativet, jepp alle sammen alle som en, eller det vil si det var 20 stk som slapp unna og havna rett i søppelbøtten, 4 av disse var riktignok hullete og jævli så jeg bestemte meg for å kaste dem..

Men 16, ja 16 av dem manglet partner, hvilke syke menesker er det som er innom og stjeler sokkene mine, og enda værre, hvorfor stjeler de bare en slik at jeg bestandig må rote gjennom sokke-skuffa for å finne to stk som matcher hverandre sånn noenlunde?

Det kan jo godt være at disse vesnene som er innom og stjeler sokkene mine har vært uheldig selv og f.eks bare fådd en sokk når de har ment å kjøpe ett par og derfor ser seg nødd til å stjele en matchende sokk hos meg nå og da, men denne teorien er vel heller tynn..

Hva da? hva da? jeg har en teori til den går utpå at de svina som stjeler sokkene mine er de samme svina som drikker opp øllen min når jeg er på fest (er bestandig tomt mye raskere enn jeg forventer), kidnapper meg og plaserer meg på syke nachspill når jeg fester, slår meg i ribbebeina når jeg fester, suger all veske ut av meg dagen etter en fest og roter til i oppvask-kommen min etter jeg har laget middag..

Det jeg vil fram til er at det er en forbannet konspirasjon, en konspirasjon der konspiratorene (?) er ute etter å gjøre livet mitt så ulevelig som mulig på de mest smålige måter, hvem de er vet jeg ikke men jeg lover at jeg skal utforske saken ytterligere og komme tilbake med flere konklusjoner angående disse svina som er ute etter for å ødelegge for meg!

Im out!