Ståle vs Runar. En bitter Olsen duell der IT møter Fysikk

13 mai , 2011 at 20:27

Der var på facebook Ståle kom opp med statusen «Uhhhh! Prodigy me live DVD/Bluray sak den 23 mai! :D» det hele startet. Ståle brifet med at han har sett Prodigy live på Oxegen i 2008. Jeg cocky som jeg er svarte at jeg i hvertfall var norgesmester, så han kunne bare gå å legge seg. Det hele utviklet seg til å bli en svært interressant diskusjon der det tilslutt ender med at vi skal kjempe om titler.

Har noen utfordringer å teste oss på så kom gjerne med det i kommentarfeltet! Jeg mener at jeg slår han i alt som ikke inneholder alkohol, narkotika, quake å bf. Han frykter for egen fysikk og skjelver i beina, dette skjønner jeg godt. Så Ståle, du er herved utfordret i mange grener i sommer, vi må bare finne ut hva 😛