Test av ymse drikker – del syv

13 november , 2012 at 23:02

Det er litt kjedelig å stå å fundere på hva man skal drikke, bare få timer før man skal på fest. Skal jeg kun gå for øl, eller hadde det gjort seg med en liten vodka med assortert blandevann, eller kanskje en rakker av en tequila? Valgmulighetene er mange, og Rabbababb hjelper deg selsvagt med å velge. Eller, basert på tidligere tester så hjelper Rabbababb deg med hva du ikke bør velge.

Det har til nå bare vært hjemlaget fisher som har blitt varmt anbefalt og fått over terningkast to. Kanskje skulle helga som var bringe frem en drikk som kunne kjempe i toppen sammen med gulldrikken til Rabbababb. Ulf Birger, som per nå er kjent som han som dro på dildoparty i stedet for å spille poker med gutta, hadde med seg en boks med gyselig farge. Kunne innholdet levere?

I boksen var Åttå Drinkero (Minttu-kaakao). Som navnet tilsier, Mintkakao. Det høres uggent ut. Fæl boks, bekymringsverdig innhold, under gjennomsnittet god lukt. Før man hadde smakt på den så var det mest positive man kunne si at den hadde 4.7% alkohol, og at den var kald. Hvordan hadde Ulf Birger fått tak i denne drikken, som man mistenker er produsert i kun fem eksemplarer? Han hadde fått den. Av hvem? Ingen husker. Vi tror ikke Ulf Birger engang husker. Den ser litt ut som noe han kunne funnet i en mørk bakgate i en liten landsby nord i Finland.

Åttå’en ble sendt rundt, og de som våget å smake på den avga litt forskjellige rapporter. Det minner litt om Baileys! Dette er jo flytende After Eight! Hei, After Eight er jo en helt ok sjokolade. Kanskje man hadde skutt gullfuglen. Vel, det smakte definitvt ikke After Eight. Det var heller ingen gullfugl. En fugl, uansett sort, hadde nok smakt bedre.

Hvor vidt det var den ene slurken av Åttå Drinkero, eller om det var grunnet alt annet Ulf Birger hadde tyllet i seg skal være usagt, men han påstod hvert fall at bursdagsbarnet (Raymond) lignet noe vilt på «han skurken i Mikke Mus». Rabbababb har saumfart Disney Channel og kommet frem til at skruken Ulf siktet til var Svarte-Petter. Vi har funnet frem bilder av begge to, slik at du kan få avgjøre selv. (Raymond er han til høyre.)

Åttå Drinkero
Ferdigblandet drink med få muligheter for forskjellige testmetoder. Den ble testet kald, og romtemperert. Ingen var noe umiddelbar suksess. Ikke noe god lukt, ikke god smak, ikke god ettersmak, for lite alkohol i til at man klarer å drikke seg full på den. Totalt ubrukelig.
En noe svak

Tidligere tester:
Del 6 – Hjemlaget Fisher
Del 5 – Hjemmebrent og Jadapulver (Appelsin)
Del 4 – Vana Tallinn
Del 3 – Nonino Grappa
Del 2 – Fernet Branca
Del 1 – Riga Balsam