Vi er tilbake, igjen!

2 august , 2007 at 19:08

midnattsrocken2005325.jpg Aktiviteten på Rabbababb har den siste tiden vært på høyde med Jan Ivar «Mini» Jakobsen, ikke veldig høy. Hvorfor? Alle nyhetsskribenter ble bitt av bloggbasillen og opprettet egne blogger hvor private tanker om valutakursen i Ny-Guinea, nabohundens sexliv, og andre lugubre hendelser ble distibuert til en hel internettverden. Rabbababb ble forlatt, som et synkende skip.

Ståle derimot nektet å stå og se på at Rabbababb sank til bunns med flagget, ehh, på bunnen det også.
Etter diversetelefonsamtaler til skumle menn i hvite frakker var den blaute kjerne i Rabbababb samlet om et nytt prosjekt.
En ny blogg for hele sulamitten.
Rabbababb skulle fødes på ny, og var det mye merkelige nyheter før, så blir det ikke noe mindre nå som Ståles søringkuker møter Kim Stians tvangstanker om plagsomme kunder.

  • Roy forteller at han skal komme med mange snedige middags og bakeoppskrifter, da han ønsker å starte et Rabbababb web-kjøkken.
  • Fredrik på sin side lover å stille sitt alter-ego Blomster-Fred til disposisjon dersom noen trenger plantetips og triks.
  • Kim Stian skal visstnok ha sitt eget treningshjørne, hvor han skal fortelle om rett kosthold (vil ikke stå i stil med Roys web-kjøkken), og treningstips for folk som vil holde seg i form, eller begynne å bole.
  • Ståles faste bidrag er ikke bekreftet fra noen hold, men rykter vil ha det til at drinkmiksing og «hvordan-takle-abnormt-dårlige-dagen-derpå-dager»-instruksjoner skal stå svært sentralt.
  • Multitalentet Ole Marius skal stille med en bleieskifte-seksjon, og «hvordan-utføre-kvalitetskontroll-på-fester-som-en-proff»-guider.
  • Christian skal melde om heteslag og bananbøying fra de mer siviliserte strøkene i Singapor.
  • Christine skal fortelle verden hvor enkelt det er å være tøs, samtidig som man blir en kløpper på å slå hjul.
  • Tom Idar skal kanskje fortelle om hvordan livet i Forsøl er. (dersom det noen gang kommer bredbånd så langt utenfor sivilisajonen)

Vi håper virkelig at det blir litt mer liv på rabbababb fremover, og (nok en gang!) ønsker velkommen til ny-åpningen av rabbababb.net!