Vi er tilbake! (Sort of..)

11 mai , 2017 at 22:35

Arctic-Waters_Alma_Katrin_Kirill_Svein_MatzPRIMÆRT_webEtter en selvpålagt og veldig etterlengtet dvale er Rabbababbs halvkvasse blyanter tilbake. På en måte. Vi har ikke gjort stort annet enn å spise kokosboller, og lukte på ostepopfingrene våre det siste året. Men da dagen kom hvor en av våre tobente venner har fikk seg en tv-rolle, på Discovery(!), så kunne vi ikke annet enn å krype tilbake til skrivepulten og lire av oss litt informasjon.

Mannen det snakkes om er mest kjent som den overraskende ustødige, og altfor lattermilde kameramannen fra Rabbababbs mislykkede «Mentalsjekken» fra 2003. Han ble også kåret til «Årets huleboer» i 2010. Forsøl store sønn, nå også pga kjendisstatus som tv-stjerne, og ikke kun fordi han har fasongen til en godt hevet bolledeig, Roy Sigurd er å se Discoverys Arctic Waters. Premiere er 16. mai, men for de med Dplay så har man fått se episode 1 allerede.

SPOILER!

Båten til Roy går under, og han er helt knust, men som en ekte Rabbababber så klarer han å se lyst på det. Og hans utsagn etter å ha sett båten sin ligge på havbunnen kommer til å bli trykt opp på t-skjorter langs det ganske land.

shirt

Roy gjør en solid innsats i første episode, og han tar seg veldig godt ut i widescreen. Vi gleder oss veldig til å følge med videre på Roy, som forøvrig ikke er fisker i programmet. Kun linselus med replikker.

2017-05-11 21.18.38

Det er dessuten veldig passende at en Rabbababber har Discovery-premiere på en av årets fulleste dager, 16.mai. Sett fisherflaska fra deg klokka 22:00 og få med deg dette kunstverket!