Ymse Drikker – Del femten

14 april , 2013 at 19:49

På en, veldig etterlengtet, solrik kveld hvor de fleste trodde at hjemmelaget fisher (type gul og isende kald) skulle være den store stjerna så dro Ståle frem en ymse drikke som ble anbefalt av kandidat til «årets ansatt hos Vinmonopolet 2012», frøken Ekeland. Da polet var fri for Goldstrike som Ståle opprinnelig var ute etter så anbefalte Sigrun en annen drikke. Hun dro frem en flaske Fireball. Uten tvil den ymse Rabbababb har testet som har hatt det tøffeste navnet, men rett under navnet stod noe litt mindre tøft.

Whiskey-likør Kanel. Whiskey (som ikke er over gjennomsnittet godt) i en herlig blanding med likør. Smak? Kanel?! Veldig mye mer ymse enn det blir det neppe. Det første man la merke til var at flaska sklei veldig godt langs bordet, noe som gjorde det enkelt å sende flaska trygt mellom tørste gutter.

Tommen viser spent frem Fireball.

Lukta var kanel og kun det, og selv om det kanskje ikke høres så imponerende ut så gikk den rett inn på topp 2 av lukter som er testet, kun slått av hjemmelaget fisher. Kanel funka. Ikke bare som lukt, men også som smak. Ettersmaken gav dog et lite kick og brenning i halsen som hos enkelte trakk litt ned. Ståle derimot synes ettersmaken var et pluss.

Men man kunne jo ikke bare drikke den bar, man måtte prøve blandevann. Hva kunne passe som blandevann? Sukker og grøt? Fredrik hadde et svært lite utvalg i kjøleskapet. Matfløte, melk og Pepsi Max. Og da gikk man for Pepsi Max, en drikk Ståle er veldig motstander av. Men selv Ståle måtte innrømme at den ble ganske mye bedre med Pepsi Max. Den sterke ettersmaken og brenningen i halsen (som Rabbababb mistenker kan bekjempe forkjølelse på en god dag) ble nøytralisert av Pepsi’en.


Litt skeptisk til Pepsi Max.

Ståle, som nylig kuttet av seg halve tommelen (nyhet kommer. Red.anm.), gav drammen 1.5 tommel opp.

«Meget god!»

«Dette kan jeg drikke meg full på!»

Godordene haglet.

For alle Cocacolikere som sverger død over Pepsi så testet man med Cola også. Mye samme smak som med Pepsi Max, men Cola nøytraliserte ikke ettersmaken like bra. Så er det bare spørsmål om du liker ettersmaken eller ikke, men dette er en dram som kommer til å bli drukket igjen.

Siden man hadde notert ned kommentarer og karakter på en serviett så gjorde man det eneste rette – notere ned andre ting som ble sagt før man satte kursen for byen. (Disse har ingenting med Fireball å gjøre annet enn at alkoholen funka, og de gir neppe stor mening.)

* Du er et nydelig kubikk kvinnfolk. (Neppe ment som et kompliment.)

* Roy kan pisse overalt – kanskje (Et nytt meningsløst prosjekt er på trappene.)

* Helikopter – Det er gøy det. Sitat Camilla. (Sånn helikopter gutter kan lage.)

* HEIDI – KLOVN! (Også en fremtidig nyhet, hvor hun skal motbevise sitatet.)

Fireball
En virkelig høydare. En ymse som smaker bra er ikke hverdagskost for Rabbababb. At Fredrik ble dårlig og drakk mer vann enn alkohol ute på byen skyldes nok alle shottene, og ikke Fireball – for den imponerte. Sterk

Nå viser det seg at det finnes film av en tidligere smaking med andre medlemmer, så her har dere resultatet av testingen under ett pokerlag hos Ståle: