Ymse drikker, del fire.

29 august , 2011 at 13:59

I disse Facebooktider er ingenting hemmelig. Man skal fortelle gud-og-hver-mann både hva man har til middag, og at man kjeder seg. Ikke engang kan man drikke seg Boris Jeltsin-full, og kaste opp i fred på fest, uten at noen er der å skaffer seg bildebevis som ved en senere anledning skal deles med alle som ikke var på festen. Heldigvis er noe her i verden ennå hellig. Det som skjer i Las Vegas blir i Las Vegas, utenom kjønnssykdommer, de blir med deg hjem igjen. Og, det som skjer på utdrikkningslag blir mellom de som var på utdrikkningslaget, og ingen andre. Hvert fall nesten.

I helga ble den legendariske Rabbababberen Gunnar drukket ut, og Rabbababb skal ikke gå inn på spesielt mye av det som skjedde (la oss alle ta det med i grava) men det ble testet en ny drikk. Veteran Christian Svendsen, som kanskje er mest kjent for å kunne lage ALT på sløyden, stilte opp med en flaske ingen hadde sett før. Han hadde fått den av en Estlender.


Den kommende brudgommen viser frem Vana Tallinn.

Vana Tallinn er en likør som visstnok egner seg best blandet ut etter smak og behag. Rabbababbs representanter derimot var såpass godt i farta da denne kom på bordet at den ble testet slik all alkohol burde – bar, rett fra flaska. Gunnar ble intervjuet like etter at x antall personer, han inkludert, hadde tatt seg en støyt og han konkluderte med at vi allerede hadde testet den på 7 stk, og fått 7 forskjellige tilbakemeldinger. Gunnar var på dette tidspunkt ikke ved sine fulle fem, og dermed ikke troverdig. Det var nemlig relativt stor enighet om terningkast.

De mest pysete, uten å nevne navn, vrengte selvsagt trynet, men alt i alt så var folk enig i at dette var en sterk men ikke så aller verst likør. Noen likte den faktisk såpass godt at de kom snikende tilbake for å smake flere ganger.


Stian og Gunnar viser hvordan man kan drikke Vana Tallinn selv når man koser med hverandre.

Rabbababb tar selvkritikk på at denne ikke ble testet grundigere, med blandevann osv. Det den derimot også ble testet som var øl. Stein Erik trodde han holdt en ølflaske og drakk slik en finnmarking drikker øl – mye. Det går som regel bra, bortsett fra når ølflaska viser seg å være en flaske Vana Tallinn. Denne burde «nytes» i små porsjoner av gangen, og ikke drikkes som man har fått en flaske vann etter en uke i ørkenen. Stein Eriks tapre forsøk endte med at han gikk ned for telling. Det anbefales visstnok ikke.

Vana Tallinn
Vana Tallinn er ikke noe man kjøper inn for å kose seg, men mer noe man drikker dersom man tilfeldigvis har denne og er fri for det meste annet. Rabbababb har ennå tilgode å teste noe som virkelig er godt, men denne er til nå det beste som er testet uten at det betyr all verden. En sterk