Ymse drikker – Del sektsen

20 januar , 2014 at 00:20

Under helgas feiring av at Roy har overlevd nok ett år så ble dratt frem flere ting som ikke burde blitt dratt frem blant folk. (Skjønt å kalle klientellet som var til stede for folk er å dra på.) Dersom du tror det er kjønnsorganer i fri utfoldelse det er snakk om så tro om igjen. (Det ble hvert fall ikke dokumentert av Rabbababbs utsendte.)

Ståle dro derimot fram Bacon Jellybeans som har vært lagret i en bunkers inn i det mørkeste helvete. Bacon passer til alt, å tilsette bålsmak og kalle det bacon passer ikke. ALDRI! Så er spørsmålet; Passer Pisang Ambon inn under den etter hvert så berykta listen av ymse drikker?

Nå er riktignok Pisang Ambon ikke ymse i den forstand at den er ukjent, slik Riga Balsam, Nonino Grappa, eller Faun kan være, men bananlikør? Det høres ganske ymse ut.

Captian Obvious, Fredrik, konstaterte at det lukta banan. Godt at man fikk det mysteriet ut av vei tidlig i testen. Etter å ha nippet, og shottet den bar så var konklusjonen at dette var «jentete» sprit og at det kunne minne om Nidars gamle krembanansjokolade. Det ble sagt at den står kun i 20%, og selv om den som kom med uttalelsen ikke var edru så tar Rabbababb det for god fisk, og ser ingen grunn til å gjøre grundigere research for å finne ut om det faktisk stemmer.

Roy hadde vært på nett og skrapt sammen diverse oppskrifter på ting man kan blande Pisang Ambon med. Her er et kort sammendrag av en kort og intens testing.

Grønn ku (Pisang Ambon, melk(!) og isbiter.)
Denne smakte svak bananmilkshake. Ikke så verst egentlig. Tommen og «Jonas Pedersen» mimret tilbake til Donald-tyggegummi og sa at dette hadde den smaken. De andre til stedet ante ikke hva de to snakket om.

Grønn frosk (Pisang Ambon, sprite, lime og isbiter.)
Tam smak. Gaute mente at dette smakte isbiter, og det er vanskelig å argumentere imot det. Totalt unødvendig dram. Dette var veldig Ante Valente. Hva enn det betyr.

5 om dagen (Pisang Ambon, Mandarin Morning som inneholder mandarin, grape, og appelsin, samt lime og isbiter.)
Typisk kjærringdrikk ble det sagt, selv om alle mennene/guttpjokkene som var til stedet var enig i at dette var den beste hittil. Veronica uttalte at hun gjerne kunne bestilt dette på byen. Pluss for at den var sunn. 5 frukter.

Pisang Ambon og appelsinjuice
Ikke spesielt god. Den ble noe bedre da man fylte på mer Pisang Ambon, uten at dette var noen vinner på noen som helst områder.

Gaute mente at dette ikke er noe man skal drikke. Så da valgte man å drikke videre.

Pisang Ambon og Minttu.
Dette er ikke noe man blander i det hele tatt. Dette var verre enn å blande 40% med 60%. Ordene tilhører en Harry (som på dette tidspunkt hadde tatt buksa av seg. Trykk på eget ansvar!) Da alle andre fikk smake den så var alle totalt uenig med han. Denne var overraskende god. Gunnar, med sitt imponerende utvalg av velformulerte setninger sa at blandet med Minttu gav den beste alkoholfølelsen. Gaute sa at det smakte bananfluor.

Pisang Ambon og kaffe med MYE grugg.
Dæven! Sitat Harry. WOW! Sitat alle andre. Denne var den store testvinneren. Hvem hadde trodd at bananlikør og kaffe skulle slå an blant Rabbababbs mange grøftefylliker?

Banan-te (Pisang Ambon og varmt vann.)
På huskelappen (Roy hadde ikke serviett – skandale!) så står det kun – Ikke bra.

Det er ikke noe tvil om at man gikk grundig til verks for å teste denne, og det betalte seg da man til slutt dro fram kaffe som blandevann.

Pisang Ambon
En ymse helt midt på treet. På sitt beste god, på sitt verste totalt bortkasta. Det var ikke noe trøkk i denne, da det kun er 20% alkohol (tror vi.) Det ble sagt at man må sikkert drikke 13 liter av denne for å bli full. Evt. for å spy 15 liter. Midt på treet-drikk, blir midt på treet karakter.